Rangers Lead The Way

Mecsek Rangers

A Mecsek Rangers csapattagokat keres!

2014. augusztus 30. - RLTW

Ha még nincs helyed, itt a helyed! Mecsek Rangers néven airsoft csapatot szeretnék létrehozni. Csatlakozzatok, írjatok bátran, ha még nincs kivel játszanotok! Mivel konkrét csapat még nincs, ez az egész csapatépítő projekt kísérleti jelleggel megy. Várjuk a bátorító/érdeklődő lájkokat!

https://www.facebook.com/pages/Mecsek-Rangers/641595135919406


A közeljövőben létrehozandó csapat rövid leírása: egy kezdő és haladó airsoft játékosokból álló csapatot szeretnék létrehozni olyan -jobbára Baranyai- airsoft játékosokból, akiknek idejük és pénztárcájuk is engedi, hogy havonta kb. 1-2-3 alkalommal (egynapos játékokon, tingli-tanglikon) az airsofttal foglalkozzanak. Cél: a térség airsoft csapatfelhozatalának színesítése; megbízható, lelkes társaság összehozatala, jó kapcsolat kialakítása a többi csapattal (tisztességes játék mindenekfelett)!

284274_483425225061124_539254834_n.jpg
Fegyverek terén megkötés: elektromos (AEG), vagy gázos (GBB) legyen, kivéve ha sörétes puskákról, mesterlövész fegyverekről, netán második fegyvernek való pisztolyról van szó. Olvass: http://www.airsoftujonc.hu/Fegyvervalasztas.ashx

Ruházat: lehetne civil, félcivil, teljes katonai szettben is csatlakozni a csapathoz. Ideális színvilág/terepminta: minden, ami nem világít a hazai erdőkben! Kiegészítő felszerelések terén teljes szabadság van, a fenti ésszerű szabály betartásával.

Megfelelő védőszemüveg kötelező + arcmaszk nagyon ajánlott, DE ha valakinek teljes arcmaszkja van, az is tökéletes. >>> Az összes felszerelés ízlés, pénztárca dolga.

Kezdőként mielőtt bármit tennétek, ne feledkezzetek meg a használt piacról, és mielőbb látogassatok el a http://softair.hu/ fórumára is, ahol rengeteg kérdésre választ fogtok találni. Az érdeklődők figyelmébe ajánljuk az Airsoftujonc.hu oldal archivumát is: 
http://www.airsoftujonc.hu/AllPages.aspx?SortBy=Creation&Reverse=1&Cat=Cikkek

Szemüvegeseknek ajánlott bolti airsoft védőszemüvegre egy példa:
http://airsoftcentrum.hu/shop_products/915/gx-2000

Olcsó-kezdő kategóriából ajánlott mellények, ha valakit érdekel:

272-3-0_dd8e967e1d46a3739524a977dbe8a373.jpg269-3-0_0d0dce1e6447ffcd87f91340fdc8917e.jpg

... vagy bármilyen egyéb OD, Black, Woodland mellény, chest rig. 


Jó külföldi bolt a taiwangun.com vagy a gunfire.pl ezeken 69 euro felett a szállítás ingyenes. Itthoni ajánlott oldalak: airsoftmagyarorszag.hu | airsoftcentrum.hu | airsoftdepo.hu | airsoftgun.hu stb. (google a barátod).

A MASZ 2010 (Magyar Airsoft Szabályzat) betartása, és a megfelelő, alapvető védőfelszerelés megléte az elvárt alap mindenkitől.

Jelentkezési/tagsági feltételek:
- Betöltött 18. életév
- MASZ 2010 ismerete/betartása
- Becsületesség, bajtársias viselkedés 
- Vegyél rendszeresen részt a játékokon
- Kedv, idő, és némi pénz álljon rendelkezésedre

- Hi-Cap/Mid-Cap tárakkal rendelkezz (felszerelésről fent)
- Az ideológiai nézeteidet hagyd otthon (ez nem a hadsereg, csak egy hobbi/sport)

Keresett szerepkörök:
- Taktikai parancsnok [majd eldől, ki lesz]
- Medik [felcser]
- Lövész(ek) [különösebb szerepkör nélküli katona (ezen belül a Felderítő is nyitott pozíció)]
- Támogató lövész [géppuskás veszedelem, aki támogatja a sima lövészeket]
- "DM" Mesterlövész [félautomata távcsöves fegyverrel rendelkező lövész]
- Mesterlövész [egylövető sniper fegyverrel rendelkező játékos
(neki kötelező a másodlagos fegyver)]

Megjegyzés: a lövész szerepkörökre többen is jöhetnek! Normál mesterlövésznek viszont egyelőre egy jelentkezőt várok. Ideális csapat összlétszám a kezdeti időszakban: valahol 4-8 fő között.

Csatlakozzatok a hivatalos facebook oldalhoz, vagy írjatok itt, és majd áttereljük egy fórumra a beszélgetést/ötletelést. Ha elszánt játékos vagy, Baranyában élsz, a kisebb-nagyobb utazgatás nem jelent gondot, airsoft csapatot keresel, és a fenti rész oké neked, akkor jelentkezz! 

Demokrácia van! Írj, kérdezz, javasolj!
Rangers Lead The Way! | Mecsek Rangers Airsoft Team

A bejegyzés trackback címe:

https://mecsekrangers.blog.hu/api/trackback/id/tr736650637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Suba22 2014.10.15. 23:07:29

Kik vagytok?
Elérhetőség?
süti beállítások módosítása